Adobe Acrobat DC – PDF Reader

Adobe Acrobat DC – PDF Reader voor Android

De PDF-viewer voor Android bij uitstek

Met Adobe Reader voor Android lees je PDF-documenten op je telefoon. De app is licht, comfortabel en praktisch. Daarnaast heeft de app drie weergavemodi en een uitstekende zoomfunctie.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • PDF-documenten openen
  • Goede zoomfunctie
  • Zoekfuncties
  • Laat alle PDF-bestanden op je toestel zien

TEGEN

  • Beetje donker ontwerp
  • Converteren alleen via in-app aankoop

Excellent
9

Met Adobe Reader voor Android lees je PDF-documenten op je telefoon. De app is licht, comfortabel en praktisch. Daarnaast heeft de app drie weergavemodi en een uitstekende zoomfunctie.

Vinden, lees en deel PDF's

Wil je PDF-bestanden openen en bekijken op je Android-toestel, dan ben je bij Adobe Reader aan het goede adres.

De app wordt automatisch geactiveerd als je een PDF-bestand op internet of op je telefoon opent.

In het hoofdmenu zie je alle PDF's op je smartphone en ook welke je het laatst hebt geopend. In alle documenten is het mogelijk om bladwijzers en aantekeningen toe te voegen of stukken tekst te onderstrepen.

Daarnaast kun je zoeken in het document en deel je je PDF via Bluetooth, Gmail of andere diensten.Meld je je aan met je Adobe-account, dan is het mogelijk je PDF op te slaan in de cloud om die zo vanaf elk apparaat te openen  en te delen.

Het programma bevat ook functies om PDF's te exporteren en te converteren naar andere formaten (doc, docx, xlsx, RTF), maar hiervoor moet je wel een in-app aankoop doen.

Praktisch en met uitstekende zoomfuncties

Met Adobe Reader is het lezen van PDF-bestanden eenvoudig en intuïtief. Je kiest uit drie verschillende manieren om het document te bekijken en de uitstekende zoomfuncties maken het programma nog gebruiksvriendelijker. Als je wilt, verander je de weergave van het bestand door simpelweg je apparaat te draaien.

De beste manier om PDF-bestanden te lezen op je Android-toestel

Adobe Reader is de beste manier om een PDF-document op je smartphone of tablet te lezen. De app is intuïtief te gebruiken, heeft een overzicht van alle PDF's op je toestel en laat je eenvoudig documenten delen. Een onmisbare app.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Adobe Acrobat DC – PDF Reader

Download

Adobe Acrobat DC – PDF Reader 19.0.0.8512

Beoordelingen about Adobe Acrobat DC – PDF Reader

Promotie×