Adobe Acrobat DC - PDF Reader

Adobe Acrobat DC - PDF Reader voor iPhone

PDF-documenten lezen en becommentariëren op je telefoon

Met de gratis Adobe Reader lees je Portable Document Format (PDF) documenten op je iPhone of iPad. Ook plaats je opmerkingen of onderstreep je delen van tekst.PDF-documenten zijn statisch, waardoor de weergave van tekst en beeld altijd hetzelfde...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Handige deelfuncties
  • Verschillende weergavemodi
  • Plaatsen van opmerkingen mogelijk

TEGEN

  • Die vonden wij niet

Excellent
9

Met de gratis Adobe Reader lees je Portable Document Format (PDF) documenten op je iPhone of iPad. Ook plaats je opmerkingen of onderstreep je delen van tekst.

PDF-documenten zijn statisch, waardoor de weergave van tekst en beeld altijd hetzelfde blijft, ongeacht het apparaat waarop je 't document bekijkt. Ja, je hebt er wel PDF-software voor nodig en dat is precies wat Adobe Reader biedt. De iOS app is voorzien van een zoom om pagina's mee te vergroten of verkleinen. Tevens bevat Adobe Reader een zoekfunctie voor tekst en een deelfunctie waarmee je PDF'jes doorstuurt naar je contacten.

Adobe Reader is een absolute must voor mobiele kantoortijgers. Open je regelmatig een PDF-document on the go? Laat die laptop dan lekker liggen en grijp naar je iPhone of iPad voor perfecte weergave van PDF'jes.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Adobe Acrobat DC - PDF Reader

Download

Adobe Acrobat DC - PDF Reader 19.02.01

Beoordelingen about Adobe Acrobat DC - PDF Reader

Promotie×