Adobe Reader DC

Adobe Reader DC voor Mac

PDF-lezer met één heldere functie

Met Adobe Reader open je documenten in PDF formaat. Dit type bestand is uitermate goed beschermd, waardoor je documenten bij voorkeur verstuurt in deze vorm. Bewerken kan dan niet meer, bekijken echter wel. Daar heb je de Adobe Reader voor.Nu er...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie presentatie

TEGEN

  • Tergend langzame installatie

Goed
7

Met Adobe Reader open je documenten in PDF formaat. Dit type bestand is uitermate goed beschermd, waardoor je documenten bij voorkeur verstuurt in deze vorm. Bewerken kan dan niet meer, bekijken echter wel. Daar heb je de Adobe Reader voor.

Nu er talloze programma's bestaan waarmee je documenten omzet in PDF formaat, krijgt ook de onthuller van de bestanden wat meer aandacht. Adobe Reader doet niets meer dan het lezen van dit type bestand. De lezer is op ontzettend veel apparaten verkrijgbaar, waaronder mobiele telefoons en smartphones.

Toegegeven, het beschermde documentformaat van Adobe is een zegen voor menige digitale-postverzender. Vandaar dat programma's voor het opslaan in dit formaat zo populair zijn geworden.

Het is niet allemaal glitter en glans in de wereld van PDF. Adobe Reader installeert langzaam, verplicht je pc opnieuw op te starten (na installatie) en laat je daarna nog een licentieovereenkomst tekenen ook. Dit installatie-circus lijkt overdreven voor iets dat ooit een eenvoudig en razendsnel stukje software was.

Adobe Reader is op zichzelf geen toonbeeld van technologisch vernuft. Documenten zijn echter vaak in PDF-formaat opgeslagen en om deze te openen is Adobe Reader het meest gangbare programma.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor mac

Adobe Reader DC

Download

Adobe Reader DC 19.012.20034

Beoordelingen about Adobe Reader DC

×